Region

Svet

Draginja Radanović užasno uznemirena zbog umrlice svog sina!

Potresna ispovest Slobine majke! Draginja Radanović užasno uznemirena zbog umrlice svog sina, koju je dobila na kućnu adresu! Zašto ga žele mrtvog?!

Draginja Radanović užasno uznemirena zbog umrlice svog sina! Foto: InstagramMajku popularnog pevača Slobodana Radanovića, veoma su pogodila i uznemirila preteća, monstuozna pisma koja joj mesecima stižu na kućnu adresu. Od kada je pred milionima gledalaca javno prevario suprugu Kiju Kockar i uplovio u vezu sa Lunom Đogani, podelio je čitav Balkan, a strasti se još uvek ne smiruju, pogotovo otkako je u više navrata javno istakao da su se emocije prema Đoganijevoj ugasile, te da nema šanse da dođe do pomirenja. 

Poštansko sanduče njegove porodične kuće u Zrenjaninu već mesecima unazad preplavljeno je pretećim porukama, pismima i morbidnim, monstruoznim umrlicama koje su potresle pevačeve roditelje Draginju i Dušana Radanovića, ali i samog pevača, koji je nepoznatim pošiljaocima putem društvenih mreža objavio rat.

Draginja je vidno uznemirena za Pink izjavila:

"Sve ste videli, šta da vam kažem. Ovo nije prvi put. Ja nisam htela nikom ništa da pričam, a Sloba kad je došao, on je to video i poludeo je... Možete da mislite kako je nama, kako je meni tog dana bilo strašno?!  Da, da, od letos nam stiže sve i svašta, a ovo nam je u ponedeljak stiglo baš... I telegrami, pisma... Ja to sve cepam i bacam. Stvarno, što je preterano, preterano je. U ponedeljak su sve granice pređene. Razumem da neko voli ili ne voli nekoga, ali ovo je stvarno katastrofa, da ovako može da se radi, da se ovakve stvari dešavaju. Ne znam, prijavićemo i policiji ."

Majka pevača se pita odakle im toliko monstruoznih reči:

"Ja sam majka, ja to ne mogu da podnesem. Toliko ima te zlobe, čine sve da povrede roditelja, jednu majku... To je toliko monstruozno, ružno, da ja nemam reči. Nije mi svejedno, da vam kažem, kada mi dođe to na adresu. Sve me to jako potrese, pogotovo ovo da ja odem na grob i da kukam za svojim detetom, ne znam odakle im to, odakle im toliko monstruoznih reči i izjava."

Sve učestalije pretnje i kletve koje stižu na adresu njegovih roditelja razbesnele su Slobu, koji je kasno sinoć javno zapretio onima koji uznemiravaju njegove roditelje:

"Evo ovako javno, pošto ste p*čke koje rade ovakve stvari, krijući se iza tastatura i lažnih imena. Osobi koja šalje mojim roditeljima ovakve stvari na kućnu adresu - javno ti obećavam da ću te naći i u*rati ti se u život. Sve je OK, da vi nekoga volite ili ne volite, pljujete ili hvalite, ali ove boleštine vam neću tolerisati. Obećavam."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink


>