Region

Svet

Haris Džinović živeo život iz bajke! Upoznao svetske face!

Svestan činjenice da je u životu postigao dovoljno da za sebe može da kaže kako je srećan čovek, čuveni pevač Haris Džinović voli da ponovi da je zahvalan bogu što je obdaren raznim talentima: od pevanja, skijanja do kuvanja. Živeo je život iz bajke i upoznao svetske face!

Haris Džinović živeo život iz bajke! Upoznao svetske face! Foto: Instagram



Pevač Haris Džinović zahvalan je bogu što je obdaren raznim talentima: od pevanja, skijanja do kuvanja:

"Dao mi je i talenat da volim ljude, umem dobro da se družim, a mislim i da sam darovit kao suprug i otac. Bog mi je dao dovoljno i ne bih da tražim previše. Neka mi sačuva ovo što sada imam i biće mi sasvim dovoljno"

Dok je boravio u Beču, dobio je poziv gospođe Izabel Fore, supruge poznatog francuskog kompozitora Kloda Fransoa, autora nezaboravnog hita „My Way“, koji je proslavio svojom izvedbom Frenk Sinatra, da napraviti jubilarnu 1000. verziju te pesme i to na ciganskom jeziku. Snimio je verziju „Kantar cigan“:

"Ta moja verzija je otišla u „Poligram“, izdavačku kuću iz Pariza, koja mi je iznajmila vilu u Sen Tropeu, gde sam se preselio i ostao dve i po godine. Šest soba, bazen, heliodrom, teniski teren... Imala je sve ono što pre toga nisam ni video. Život mi je postao bajka. Kad mi danas neko kaže da sam bio prijatelj sa Džordžom Majklom, Kleptonom ili Eltonom Džonom, ja kažem nisam, samo sam se video s njima. Proveo sam jednu noć u diskoteci s Kevinom Kostnerom i ispričali smo se, ali ne mogu da kažem da smo prijatelji. Verovatno bismo se danas, da se sretnemo, pozdravili i popili piće, ali se ne čujemo telefonom. Sa Džordžom Majklom sam se družio intenzivnije jer sam u to vreme živeo u Sen Tropeu, gde je on kupio kuću i provodio po sedam, osam meseci godišnje. Tu je napravio čuvenu pesmu „Jesus to a Child“, čemu sam prisustvovao. S druge strane, bila je tu čuvena plaža sa restoranom u kojem su se okupljale sve svetske face - Elton Džon, Klepton, Helena Kristensen, Sindi Kraford, Eva Hercigova."

U međuvremenu u Španiji u studiju Kornelija Kovača snimio je pesmu „Jesu l’ dunje procvale“ i dao ju je nemačkoj firmi „Embeks“ kako bi izašao CD pilot. Međutim, oni na isti CD stavljaju i Harisove stare pesme, kao i još nekoliko ciganskih obrada, tako da se 1996. godine pojavio njegov novi album. U tom periodu Haris je sa svojim prijateljem otvorio restoran „Haris“ u centru Pariza.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Glossy

Povezane vesti:


>