Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Mika je izbačen! Rade hoće u rijaliti bez honorara! (VIDEO)

Mika Vasić je izbačen! Rade hoće u rijaliti "Zadruga 2" bez honorara zbog lošeg odnosa njegove supruge i Bore Santane! Hoće da mu očita lekciju!

Zadruga 2: Mika je izbačen! Rade hoće u rijaliti bez honorara! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Osim Karađorđa, publika je takođe, imala pravo glasa, a najmanju podršku milionskog auditorijuma dobio je Marko Petrušević Petrući i Mika Vasić. Njih dvojica su noć proveli u zatvoru, a sada je došlo vreme da se jedan od njih dvojice pozdravi sa boravkom na ovom velelepnom imanju. Ognjen Amidžić je posetio zadrugare i saopštio im pravila igre. U ovom duelu, bolji se pokazao Mika Vasić i njemu će biti duplirani glasovi. Posle igre odnos glasova bio je 42% za Karađorđa i 36% za Petrućija. Nažalost najmanji procenat imao je Mika.

Rade Vasić je u studiju bio jako uzrujan zbog lošeg odnosa Rade i Bore Santane pa je rekao da bi voleo da uđe u rijaliti kako bi mu očitao lekciju:

"Ja bih voleo da uđem u "Zadrugu" na tri dana, na neplaćeno. Samo da uđem da maltretiram Boru i da mu kažem šta sam pročitao na Fejsbuku, a to je da je on gej. To su mi rekli prijatelji koji su isto njegovi drugari."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>