Region

Svet

Nataša Bekvalac i Magla bend premijera: Pesma Neprijatelj! (VIDEO)

Nataša Bekvalac i "Magla bend" premijera! Pesma i spot "Neprijatelj". Fanovi su već na prve taktove bili oduševljeni ovim duetom, kao i ekranizacijom.

Nataša Bekvalac i Magla bend premijera: Pesma Neprijatelj! (VIDEO) Foto: InstagramNataša Bekvalac u spotu izgleda prelepo i nema sumnje da će ovaj duet sa "Magla bendom" biti hit! Nataša i Vladan Savić, pevač "Magla benda" glume ljubavnike u spotu, a najzanimljivi su kadrovi u kojima je Bekvalčeva naga, bar tako komentarišu njeni fanovi. Pevačica u spotu, prvo na sebi ima bademantil, da bi se potom potpuno gola kupala u tuš kabini. Lepa Nata je za Blic izjavila:

"Nije mi bilo neprijatno jer smo se Vlada i ja odmah našli po energijama. I momci iz benda i ja imamo ludačku energiju, skapirali smo jedni druge i napravili kvalitetnu pesmu, što je najbitnije. Ja obožavam grčke melodije i retro zvuk u modernim aranžmanima, a takva je naša nova pesma. Ne razmišljam o trendingu, samo znam da smo napravili odličnu baladu koja se meni sviđa i koja me potpuno trenutno opisuje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>