Region

Svet

Ljiljana Jakšić Salveta: Šokantna ispovest! Gledala kako joj majka krvava leži!

Glumica Ljiljana Jakšić odrasla je u siromaštvu i ispričala da je njen otac je bio agresivan prema mami, te su joj slike stravičnog nasilja ostale urezane u sećanje. Šokantna ispovest! Gledala je kako joj majka krvava leži!

Ljiljana Jakšić Salveta: Šokantna ispovest! Gledala kako joj majka krvava leži! Foto: InstagramLjiljana je ispričala kako je njena majka bila samohrana i kako su imali mnogo problema. Bili su siromašni i nisu imali šta da jedu:

"Godinu i po dana smo živeli bez struje jer tata nije plaćao alimentaciju. Otac je morao da je plaća, ali se žalio, pa su mu je smanjivali. Tata je tukao mamu, ja sam je gledala kako krvava leži dok je on šutira. Sećam se da sam se vraćala iz škole i da sam je puno puta čula kako vrišti. To se po celoj zgradi čulo. Komšije nisu ništa preduzimale, kada ju je tukao, neko je zvao policiju, a oni su je pitali da li su u braku."

Glumica Ljiljana Jakšić Salveta je istakla da su te slike traume zauvek ostale u njenoj glavi:

"Te slike iz detinjstva su zauvek u meni. Decu treba poštedeti toga. Mama je plakala kod kuće, a ja sam išla u amatesko pozorište u Prokuplju jer mi je tamo bilo toplo i imali su struje. Tako mi je gluma ušla u krv."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo


>