Region

Svet

Irie FM premijera pesme i spota - Što ti telo pulsira! (VIDEO)

"Irie FM" premijera pesme i spota "Što ti telo pulsira" pred beogradski koncert u Domu omladine 15. decembra. Stari i novi prijatelji i saradnici, okupili su se da novom singlu daju vizuelni identitet. 

Irie FM premijera pesme i spota - Što ti telo pulsira! (VIDEO) Foto: Nemanja NovakovićEkipa Irie FM pripremila je i ovaj put video svetskog kvaliteta za singl „Što ti telo pulsira“.  Glavni akter spota , ali i režiser je frontmen Vukašin Marković, a za ambijent je poslužilo jedno od najlepših zdanja Beograda, Sava Centar. Spot predstavlja mešavinu igrane forme i plesa po ivici realnosti. Glavni lik spota priseća se bivše ljubavi, sa kojom je ponovni susret u bližoj prošlosti doveo do izuzetno snažne reakcije, i o njoj “priča” na vrlo živopisan način, kroz glumu i ples.

Stari i novi prijatelji i saradnici, okupili su se da novom singlu daju vizuelni identitet. Pored frontmena Vukašina, a u saradnji sa “Kaktus Media” producentskom kućom, Lazar Bogdanović našao se na mestu direktora fotografije, dok su se Tamara Pjević i Jakša Filipovac pobrinuli za koreografiju.

 Inače, bend Irie FM održaće 15. decembra beogradski koncert u Domu omladine, kako bi predstavili  novi album “Putevi”, koji je svakako obeležio prekretnicu u njihovom radu. Uz već poznate pesme “Kliziš”, “Putevi” i “Ljubav što smo stvorili”, na albumu će se naći još 5 novih numera. U matricama najsavremenijeg zvuka, odličnog i krajnje svedenog teksta, iskrenost ove osmorke osvaja u momentu. Irie FM ističe se kao sastav koji ne pravi kompromise kada je muzika u pitanju što publika prepoznaje i sa poverenjem iščekuje svaki novitet ovih zaljubljenika u muziku. 

Specijalnu ponudu CD + karte po povlašćenoj ceni možete poručiti na mascom.rs, a karte za koncert se mogu kupiti preko Eventim-a ili na biletarnici Doma Omladine Beograda. Predgrupe: Kezz i DRUM.

Kezz - Tamara Ristić je producentkinja i live looping umetnica. Nova i sve popularnija forma njenih nastupa su live setovi, u kojima svoju autorsku muziku miksuje sa elektronikom i raznim drugim žanrovima, a uz sve to peva i improvizuje uživo. Prvi studijski album "Kezz" objavila je prošle godine u izdanju Mascom Records.

Grupa DRAM postoji od maja 2017. i žanrovski pripada kombinaciji blue-eyed soula, popa i američkog roots rocka. DRAM u ovom trenutku na živim nastupima izvodi kombinaciju autorskog materijala i nestandardnih obrada stranih izvođača.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>