Svet

Region

Dua Lipa ne bi postala najtraženija pevačica današnjice da je ostala na Kosovu!

Dua Lipa ima samo 23 godine, a već je izgradila karijeru, uz pomoć velikih hitova poznatih širom sveta. Njeni roditelji su poreklom sa Kosova, a ona kaže da nikada ne bi postigla ovoliko da je ostala tamo.

Dua Lipa ne bi postala najtraženija pevačica današnjice da je ostala na Kosovu! Foto:Instagram



Pevačica je rođena u Londonu, ali nekoliko godina je živela u Prištini, za koju ne smatra da je perspektivna za mlade ljude.

- Od malena gledam roditelje koji su na sve načine pokušavali da obezvede moju braću i sestre. Radili su različite poslove noć i dan. Videla sam da ništa ne dolazi preko noći i da moraš vredno da radiš da bi dobio nešto - kaže Dua.

Ona je trenutno najviše strimovana na Internetu, a neki od njenih najvećih hitova su "New rules" i "Scared to be lonely". Posebnu pažnju poklanja ljudskim pravima, koja su prema njoj na Kosovu marginalizovana.

- Tužno je sve što se događa. Niko ne napušta svoju zemlju jer to želi, bar ne u većini slučajeva. Brine me što deca nemaju osnovna ljudksa prava, samim tim ni budućnost. Deca su naša budućnost, ona nam omogućavaju da se razvijamo - zaključila je pevačica.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>