Region

Svet

Jelena Karleuša brutalno o Kristini Kockar, za koju tvrdi da je mučenica!

Pop diva Jelena Karleuša iskoristila je svoj "Twitter" nalog da opiše scenu iz knjižare, ali i da javno prozove Kristinu Kockar.

Jelena Karleuša brutalno o Kristini Kockar, za koju tvrdi da je mučenica! Foto: Printscreen/InstagramNaime, Karleuša je u svom statusu opisala trenutak u knjižari, kada su sve devojčice ušle da kupe knjigu Kristine Kockar, koje nažalost nije bilo. Njih je to rastužilo, ali prisutne obradovalo, što je predstavljalo neku vrstu bunta prema takvoj literaturi. 

- Ono kada znaš da za Srbiju ima nade kada prisustvuješ sceni u kojoj prodavačica u knjižari neće da proda knjigu one mučene Kije nekim devojčicama. Rekla je da nema. Od prisutnih je dobila aplauz. Narodu je dokurčio šljam - napisala je Jelena. 

Jelena i Kristina svakodnevno ratuju i u trenutku kada su svi pomislili da je došlo do primirja, situacija se ponovo zakuvala. Pevačica je na statusu dobila pozitivne i negativne komentare. Postoje pratioci koji po9državaju Karleušu, ali i oni koji smatraju da ni ona nije oličenje kulture. 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>