Region

Svet

Nadeždu Biljić nakon Zadruge nadgleda tim psihijatara zbog duboke depresije!

Nadežda Biljić se oporavlja od učešća u "Zadruzi", zbog koje uzima lekove protiv depresije. Tim psihijatara radi na njenom ozdravljenju sa njom, ali i njenom porodicom.

Nadeždu Biljić nakon Zadruge nadgleda tim psihijatara zbog duboke depresije! Foto: Printscreen/Instagram



Pevačica priznaje da ima psihičkih problema i objašnjava šta se desilo nakon što je svojevoljno napustila rijaliti.

- Kulturno sam izašla na kapiju, obezbeđenje me je otpratilo do rampe i otišla sam do obližnje pumpe, odakle sam pozvala najboljeg druga koji je ubrzo došao po mene. Ali zbog svega što se unutra dešavalo, osećam se veoma loše. I dalje imam psihičkih problema, još sam pod jakom terapijom zbog duboke depresije. Imam svog psihijatra i neuropsihijatra i čitav tim koji radi sa mnom i mojom porodicom. Imala sam volju i želju, ali nisam mogla da izdržim taj pritisak. Ušla je Jelena Krunić, koja je počela da mafija, i Miki, koji je svesno ušao da napravi ku**u od mene. Jadno je što on probleme iz spoljnog sveta pokušava da reši pred milionskim auditorijumom - rekla je Nadežda.

Ona dodaje da je prestala da pije, jer joj je alkohol predstavljao najveci problem. Osvrnula se i na svoj odnos sa Mikijem Đuričićem, koga je kako kaže prebolela.

- Slobodan je čovek, može da radi šta želi. I ja se muvam s jednim dečkom. Miki i ja smo jako dugo bili zajedno posle rijalitija. Ja jesam prespavala kod našeg zajedničkog prijatelja Pere, koga poznajem pre njega. I namerno smo prosuli priču da sam bila s Perom da bismo videli Mikijevu reakciju. On je postupcima ubio svaki vid emocije. Čula sam za njega da uzima sredstva za potenciju. Izgleda da sam ja jedina devojka s kojom nije koristio suplemente - zaključila je Biljićeva.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>