Zadruga

Parovi

Kija o Slobinom odnosu sa njenom bivšom drugaricom Anom Korać!

Život pobednice rijalitija "Zadruga" i pevačice Kristine Kockar ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Sve zanima u kakvim je ona odnosima sa bivšim mužem, pevačem Slobodanom Radanovićem, ali i nekadašnjom drugaricom Anom Korać koja je navodno imala aferu sa Radanovićem. Kija o Slobinom odnosu sa njenom bivšom drugaricom Anom Korać!

Kija o Slobinom odnosu sa njenom bivšom drugaricom Anom Korać! Foto: Instagram



Radanović je u utorak ušao u "Zadrugu 2", ali samo da bi zabavljao zadrugare na žurki, dok Kija otkriva da ona ne bi ponovo ušla u rijaliti ni kao takmičar, ali ni kao pevač:

"Ja nikada ne bih ušla u rijaliti, ni kao pevačica ni kao takmičar. Ja sam bila tamo iz svima poznatih razloga, pobedila sam i sada je vreme za neke nove ljude. To šta Sloba radi jeste njegova stvar i citiraću ga: "Ja svakome želim sve najbolje u životu". On više nije moj muž, ako se pomiri sa Lunom, nema veze, to nije moj svet, to je završena priča."

Kako Kija kaže, Sloba za nju emotivno ne postoji:

"Nastavila sam svoj život, a drago mi je što mogu da imam kontakt sa njim. To je dokaz da sam neke stvari ostavila iza sebe i ne vidim zašto nas dvoje ne bismo mgli da budemo okej."

Pošto je Radanović u utorak nastupao pred Lunom Đogani i Anom Korać, Kija je prokomentarisala njegov nastup pred bivšim devojkama:

"Ja tamo ne vidim nijednu bivšu devojku, znamo šta u normalnom svetu znači biti nečija devojka.Ne znam šta su bile, ali devojke sigurno nisu. Možda su izmislili nove nazive, ali ja nisam u toku".

Obzirom da je Kija otpratila Anu sa Instagrama, ono što sve zanima jeste da li je to uradila kada je saznala za njenu aferu sa Radanovićem i da li će nastaviti druženje sa njom:

"To je moja lična stvar i ne bih to komentarisala. Ne želim da se to provlači kroz novine jer mi takav publicitet ne treba, to ostavljam onima koji su u rijalitiju. Ne želim da komentarišem."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>