Region

Svet

Zemlja gruva premijera pesme i spota - Mama! (VIDEO)

Uoči velikog beogradskog koncerta 8. decembra u SKC-u, povodom desetogodišnjice benda stiže nešto novo! "Zemlja gruva" premijera pesme i spota "Mama"! 

Zemlja gruva premijera pesme i spota - Mama! (VIDEO) PromoUoči velikog beogradskog koncerta 08.decembra u SKCu, povodom desetogodišnjice benda, Zemlja gruva objavljuje spot za pesmu MAMA.

"Mama" je pesma sa albuma „Šta stvarno želiš“ ali ovog puta je u potpuno drugačijem, remiksovanom izdanju, kao još jedan produkcijski izlet studija Gruvlend! Režiju i koncept spota potpisuje Kosta Đuraković, sa kojim je Zemlja gruva već sarađivala na videu za pesmu Vucibatina. Video simbolički prati tekst pesme koja se bavi lepotom i teretom nasleđa. Konstantin iz "Zemlja gruva" kaže:

„Ljubitelj sam jednostavnih i pametnih video radova, i mislim da imamo jedan takav. Pesma Mama je deo naše proslave desetogodišnjice i uvod u sledeći ciklus rada "Zemlje gruva"

"Zemlja gruva" će publici u Beogradu pružiti nastup kojim će se bend pokazati u punom sjaju, sa dragim gostima na sceni i posebno pripremljenim repertoarom. 

Ljubitelji dobrog zvuka karte za koncert po ceni od 1000 dinara mogu poručiti OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>