Region

Svet

Dara Bubamara sprema tužbu za uvredu časti!

Konsultovala se sa advokatom zbog Vlade Georgieva! Dara Bubamara sprema tužbu za uvredu časti! Pevačica smatra da je ovoga puta preterao.

Dara Bubamara sprema tužbu za uvredu časti! Foto: Instagram



Rat između pevača Dare Bubamare i Vlade Georgieva ne prestaje, a situacija je kulminirala kada je muzičar žestoko izvređao koleginicu na društvenim mrežama i nazvao je “letećim prasetom”. Kako pišu domaći mediji, Dara je rešila da stane na put njegovim prozivkama, kao i da ga kazni za izrečene, te se konsultovala sa advokatima oko tužbe. Izvor za Pulsonline otkriva:

"Dara je potpuno pobesnela. Odmah je pozvala svoje advokate i rekla im da hoće da podnese tužbu. Razgovarali su o detaljima, Bubamara je dobila pravne savete, sad je samo na njoj da prelomi i definitivno podnese prijavu. Mada, koliko besna je bila u trenutku kad je videla objavu, velike šanse su da će ovog puta zaista tužiti Georgieva za uvredu časti. Rekla je da neće dozvoliti da prođe nekažnjeno, jer zaista smatra da je preterao. Nije mogla da veruje koliko daleko je on spreman da ode, ali eto, drago joj je da ju je javnost podržala, te da su brojni ljudi osudili Vladin postupak."

Sukob Dare Bubamare i Vlade Georgieva počeo je još od Darinog učešća u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj je Georgiev bio jedan od članova žirija.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>