TV Show

Parovi

Reumatske bolesti i kako prepoznati simptome!

Detaljna anamneza omogućuje lekaru da dođe što bliže dijagnozi i da stanje fokusira u jedan od 6 glavnih tipova. Postoje brojni specifični simptomi i znakovi koji mogu prethoditi reumatskim bolestima. Reumatske bolesti i kako prepoznati simptome!

Reumatske bolesti i kako prepoznati simptome! Svet Plus



Socijalna anamneza i zanimanje mogu imati uticaj pre svega kao faktori rizika, a ponekad i kao uzroci za mišićno-koštane bolesti i stanja. Takođe, poznavanje socijalnih prilika i zanimanja daje jasniju ideju o očekivanjima samoga pacijenta. Nažalost, mnogi bolesnici sa mišićno-koštanim bolestima trebaju promeniti ili modifikovati svoje zanimanje.

Gotovo 2 miliona ljudi u Srbiji ima neku reumatsku bolest. Kako prepoznati simptome i kada se obratiti lekaru, saznajte u subotu u 14h na Prvoj televiziji. Kako da znate da li je u pitanju bezazlen bol u stomaku ili upala slepog creva kod deteta? U današnjoj emisiji o tome će biti reči u segmentu roditeljstvo. 

Dama koja se dva puta susrela sa smrću i oba puta izašla kao pobednik - njenu ispovest čućete u emisiji "Na prvom mestu". Koliko smo u zabludi kada jedemo pirinčane galete, otkriva nam naša nutricionista Branka.

Ne propustite novu epizodu emisije “Na prvom mestu” u subotu od 14h na Tv Prvoj.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>