Region

Svet

Aleksandra Prijović odlučila gde će se poroditi!

Aleksandra Prijović će se poroditi u martu sledeće godine. Ona je sa Filipom Živojinovićem dugo razmišljala u kod gradu će beba doći na svet, ali konacno su odlučili.

Aleksandra Prijović odlučila gde će se poroditi! Foto: Printscreen/InstagramNakon špekulacija oko mesta rođenja, biranja između Beograda ili Sjedinjenih Američkih Država odluka je ipak pala.

- Filip i ja smo odlučili da se porodim u Beogradu. Tako je najbolje. Aleksandru ništa neće u životu značiti da mu je mesto rođenja neki drugi grad u Evropi ili Americi, a naše klinike su po stručnosti u rangu sa svetskim. Osim toga, u svojoj zemlji smo i šta god da nam zafali, brzo ćemo rešiti - objasnila je Aleksandra.

Ona je dodala da joj mnogo znači podrška najbližih u tim trenucima.

- Znam koliko se Filipova i moja familija raduju dolasku bebe na svet. Kada bih se porađala u Americi, verovatno nekoliko meseci ne bismo mogli da se vratimo u Srbiju, a pitanje je da li bi svi oni dobili vize da nas posete. Još je za naše bake i deke komplikovanije da dugo putuju, pa smo odlučili da sve obavimo u Beogradu. Srećna sam zbog toga - dodala je Aleksandra.

Aleksandra i Filip veruju u stručnost naših lekara i raduju se dolasku bebe na svet.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>