Region

Svet

Dara Bubamara zaprošena! Rekla je NE i dečku i bivšem mužu!

Pevačica Dara Bubamara je zaprošena ali je rekla NE i ostavila svog dečka jer je shvatila da nemaju isti pogled na buducnost. Ova plavuša isti odgovor dala je i bivšem mužu.

Dara Bubamara zaprošena! Rekla je NE i dečku i bivšem mužu! Foto: Instagram



Dara Bubamara raskinula je sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom, jer je shvatila da njih dvoje ne žele istu budućnost. Veridba ju je jako iznenadila, a navodno je upravo to i bio trenutak kada se odlučila na ovakav korak. Izvor blizak pevačici kaže: 

"Dara je bila zaljubljena u Nemanju, ali nije bila spremna za brak. Čim ju je pitao da se uda za njega odlučila je da raskine, jer je shvatila da ne žele istu budućnost. On traži brak i da stvori porodicu, a njoj je karijera prioritet. Već se dva puta udavala i ne želi da srlja u treći brak."

Kada je bivši muž Milan Kesić čuo da je Dara ponovo slobodna, obradovao se i kontaktirao je jer, navodno, želi još jednu šansu:

“Čim je saznao da je Dara ostavila Nemanju, Milan ju je nazvao. Rekao joj je da bi bilo lepo da ponovo budu porodica i da posle dve godine shvatio da je ona prava žena za njega."

Po pisanji Informera i on je dobio negativni odgovor:

"Dara mu je objasnila da ne želi da se vraća na staro i da bi najbolje bilo da ostanu prijatelji. Nekoliko puta mu je ponovila: ‘Konstantin je jedini i najbitniji muškarac u mom životu!’ Bubamara je oduvek u dugim vezama i sada hoće da bude sama. Posvetila se sebi, smršala je, trenira, snima nove pesme i ubeđena je da za nju počinje potpuno novo poglavlje u životu, u kome nema mesta za dečka."

Povodom ovih priča pevačica je kratko prokomentarisala:

"Odlučila sam da ne pričam o privatnom životu, već samo o novim pesmama i nastupima. Hvala na razumevanju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>