Region

Svet

Srpska voditeljka i manekenka pronađena mrtva u stanu! (VIDEO)

Srpska voditeljka i manekenka Marija Ćurčić pronađena je mrtva u stanu! Izvršila je samoubistvo danas u stanu na Savskom vencu. Imala je dvadesetpet godina.

Srpska voditeljka i manekenka pronađena mrtva u stanu! (VIDEO) Foto: Instagram



Manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25) izvršila je samoubistvo danas u stanu na Savskom vencu, nezvanično saznaje Kurir. Bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću na Džon Nezbit univerzitetu, bila je i novinar - voditelj, ali i PR. Model je postala od 16. godine, a u TV vode  je uplovila sa 17. na lokalnom MTV kanalu, a bila je promotor i organizator.

Marija je rođena u Beogradu, a korene vuče iz Konga. Naime, mama joj je iz Konga, a otac iz Srbije. "Deda je bio ambasador, upoznao moju baku, koja je isto Srpkinja, tako je nastala moja mama", ispričala je nedavno Marija, koja je u jednom intervjuu spomenula da joj je bilo veoma teško u detinjstvu jer je bila drugačika od druge dece. 

Samo nedelju dana pre samoubistva, Marijana je bila na putovanju otkriva za alo.rs devojka koja je želela da ostane anonimna. Ćurčićeva se sa društvom provodila u Rumuniji i ništa nije slutilo na to da će posle nekoliko dana sebi oduzeti život:

"Upoznale smo se na putovanju u Brašovu za Noć veštica. Bila je veoma prijatna, zajedno smo se sa grupom provodile, đuskale na žurki, išle na izlete, obilazile dvorce Transilvanije... Pričala je o budućim putovanjima, spominjala neke nove avanture. Zaista me je šokirala vest o njenom samoubistvu! Ne mogu da verujem da je digla ruku na sebe! Marijana je inače bila poznata kao neko ko je voleo život, provod... svako ko je izlazio po beogradskim klubovima, znao je to. I pre našeg upoznavanja na putovanju, viđala sam je po gradskim dešavanjima i uvek je delovala vesela i čila. I dalje ne mogu da verujem"


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>