Region

Svet

Emina Jahović otkriva kada joj se raspao brak!

Emina Jahović nedavno se razvela od Mustafe Sandala, nakon deset godina braka. Njihov brak je počeo da se raspada mnogo pre razvoda, o čemu je Jahovićeva pričala kod Ognjena Amidžića u emisiji.

Emina Jahović otkriva kada joj se raspao brak! Foto: Printscreen/YouTubeEmina objašnjava da su jedini razlog odlaganja razvoda deca, ali da je bilo nemoguće i pored toga ostati u braku.

- Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dve godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, videla sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: "Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje" - rekla je Emina.

Pored zajedničke dece i poštovanja, koje im nije manjkalo pevačica dodaje da bez ljubavi između muškarca i žene brak ne može da uspe.

- Kao brat i sestra smo! Tada sam shvatila da se ljubav totalno ugasila - naglasila je Emina.

Dodala je da deci nije bilo lako i da su još u braku primetili promene kod roditelja. Nakon razvoda oni su Jamanu i Javuzu objasnili da će moći da imaju dve sobe i kuće kod oba roditelja, kako bi im bar malo olakšali teške trenutke.

 

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>