Region

Svet

Kaliopi: Premijera pesme i spota - Presuda! (VIDEO)

Kaliopi je objavila novi spot za pesmu “Presuda” koja je kompletno autorsko delo njenog kompozitora, tekstopisca  producenta Romea Grilla. Premijera pesme i spota "Predrasuda" dostupna je na Kaliopi Youtube kanalu.

Kaliopi: Premijera pesme i spota - Presuda! (VIDEO) PromoU pitanju je tužna ljubavna pesma, a kako Kaliopi kaže "ponekad i tužne ljubavi mogu biti lepe". Ovu prelepu pesmu, ona će otpevati premijerno i uživo na svom koncertu u Beogradu 23. novembra u Sava Centru. Kaliopi veruje da će se pojedini pronaći u rečima ove pesme:

"U ovoj pesmi uživala sam u svakom tonu, u svakom slovu i reči. "Presuda" je tužno ljubavna pesma… A ja sam otkrila da ponekad i tužne ljubavi mogu biti lepe. Duboko verujem da će je publika zavoleti, a možda se i poneko pronađe u njoj. Hvala Romeu Grillu što je i ovaj put majstorski i vešto dotakao moje srce i dušu, i što me čini besmrtnom. Presrećna sam što ću premijerno otpevati "Presudu" uživo na mom koncertu 23.11.u Sava Centru u Beogradu."

Pesma je premijerno je emitovana na Kaliopi Youtube kanalu i njenim društvenim mrežama, a prati je zanimljiv video spot za čiju realizaciju je bila zadužena ekipa NN Media.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>