Zadruga

Parovi

Sloba želi pomirenje! KIja ga svuda blokirala da je ne bi uznemiravao!

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" govorila je o svom odnosu sa već bivšim suprugom pevačem Radanovićem, koji je javno prevario sa Lunom Đogani. Po njenoj priči može se zaključiti da Sloba želi pomirenje. Kija ga je svuda blokirala sem na Instagramu, da je ne bi uznemiravao.

Sloba želi pomirenje! KIja ga svuda blokirala da je ne bi uznemiravao! Foto: Instagram



Kristina Kija Kockar je u "Magazinu In" govorila kako misli da su svi videli koliko se ona borila u rijalitiju ali smatra da se borila i pre toga, sklanjala se od loših stvari, umesto da ih saseče u korenu ili da nešto u tom trenutku popravi:

"Ja sam sve to sklanjala, kao i on i desilo se šta se desilo. Posle, kad je sve puklo, imali smo te besmislene pokušaje, žene kao žene uvek imamo nadu da će se nešto popraviti. Kada prestanemo to da pokušavamo, zaljubimo se u sebe, a pogotovo nam je drago, pošto muškarci kasno pale, kada ta potvrda od njih, kada kažu ono što smo htele da čujemo, dođe onda kada nas je baš briga. Onda smo još zadovoljnije odlukom koju smo donele."

Sanja Marinković je Kiju upitala da li joj bivši suprug Sloba šalje poruke i da li je ako šalje to čini tužnom ili srećnom, na šta je Kristina odgovorila:

" Lakše bi mi bilo da ne piše ništa. Ali kada nemam nikakvo osećanje, drago mi je kad nešto pošalje. Normalno, svi mi imamo sujetu koja radi u nama. Bude mi malo drago, ali trudim se da se ne obazirem na to i da nastavim dalje."

Ona još tvrdi da Slobodan stalno gleda njene objave na Instagramu:

"Blokiran je svuda, osim na Instagramu, tu nisam da može da gleda moj divan život. Da me ne bi uznemiravao, svuda je blokiran. Na Instagramu gleda, i šalje mi u inboks, ne sme javno. Kaže mi i da sam lepa, ali sada je kasno."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>