TV Show

Parovi

Magazin IN: Zašto se Sofija Rajović pokajala zbog silikonskih grudi?! (VIDEO)

Bila je dovoljno hrabra da u emisiji Sanje Marinković "Magazin IN" prizna da je zažalila zbog jedne svoje odluke. ašto se Sofija Rajović toliko pokajala zbog silikonskih grudi?!

Magazin IN: Zašto se Sofija Rajović pokajala zbog silikonskih grudi?! (VIDEO) Foto: InstagramOve subote gošće Sanje Marinković, autorke i voditeljke emisije "Magazin In", bez dlake na jeziku otkriće do sada nepoznate detalje iz njihovih života, čime će, nema sumnje, zaintrigirati i bez teksta ostaviti milione gledalaca! 

Gledaoce očekuje iskrene ispovesti pobednice "Zadruge 1" Kristine Kije Kockar, pevačice Goce Lazarević, Aleksandre Mladenović, voditeljke Dragane Katić, ali i glumice Sofije Rajović, koja je, između ostalog, pričala o muško-ženskim odnosima i otkrila da je često sama pravdala greške svojih partnera:

"Koliko je žena u stanju da opravda muškarce mislim da niko neće biti u stanju ni za šta."

Obzirom da je jedna od tema o kojoj su razgovarale Sanjine gošće bila i fizički izgled, Sofija je pred svima priznala da je zažalila što je silikonskim implantima uvećala svoje grudi i da se, kada bi mogla da vrati vreme, nikada ne bi podvrgla plastičnoj operaciji zbog koje se pokajala.

Koji su razlozi zbog kojih je lepa glumica, zvezda hit serije "Šifra Despot", zažalila što je otišla pod nož saznaćete sutra u dobro poznatom terminu - u 17 sati, samo na Televiziji Pink! Takođe, Kristina Kija Kockar otkriće  sadržaj poruka koje joj posle razvoda šalje bivši suprug Sloba Radanović, zato ne propustite još jedno izdanje emisije "Magazin In", vaše omiljene vikend emisije!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>