Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice All stars: Posle uspeha na Beoviziji, Igor se vraća na scenu!

Igor Lazarević je tokom učestvovanja u prvoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" s pravom stekao status tinejdž-zvezde, a koliko se od tada promenio saznaćete u drugoj epizodi pete sezone "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras u 22 časa na TV Pink, jer vas očekuje njegov nastup. Posle uspeha na Beoviziji, Igor se vraća na scenu!

Pinkove zvezdice All stars: Posle uspeha na Beoviziji, Igor se vraća na scenu! Foto: InstagramU jakoj konkurenciji Igor je dobio priliku da se autorskom pesmom "Beži od mene" predstavi na nacionalnom takmičenju za predstavnika na pesmi Evrovizije. Iako je od njegovog učešća prošlo pet godine, Igor je uvek bio u "Pinkovim zvezdicama", s obzirom na to da je u prethodnim sezonama bio deo produkcije i bio podrška učesnicima na tonskim probama:

"U prošloj sezoni sam u superfinalu izveo svoju pesmu u revijalnom delu, ali sada je drugačije, jer se takmičim. Čudno mi je veoma, odvikao sam se od scene. Navikao sam da sam iza kamera, s obzirom na to da sam u prethodnim sezonama pomagao učesnicima na tonskim probama. Ali mislim da ću se brzo uklopiti i navići na takmičenje. Nije se mnogo toga promenilo, završio sam srednju školu, imam malo više brade i jednu tetovažu više."

On je doživeo veliki uspeh jer je u jakoj konkurenciji dobio priliku da se autorskom pesmom "Beži od mene" predstavi na Beoviziji, nacionalnom takmičenju za predstavnika na pesmi Evrovizije:

"Bio sam iznenađen što sam ja odabran. Samo sam napisao pesmu i rešio da je pošaljem na konkurs. Kada su mi javili da sam prošao, bio sam u čudu, jer imam samo osamnaest godina i to je veliki uspeh. Bilo je veoma zabavno, upoznao sam mnogo bitnih ljudi i velikih muzičara."

Iako donekle već ima izgrađen muzički stil, Igoru se sviđa što ove sezone imaju tematske emisije:

"Sviđa mi se to što su emisije tematske, jer ćemo tako pokazati da li umemo da se snađemo i da se prilagodimo zadatku, što su u ovom slučaju pesme iz mjuzikla. Nemam prevelika očekivanja. Trudiću se, kao što sam i u prvoj sezoni i kao i uvek, radiću na sebi."

Kako je dosta vremena provodio u Pinkovim studijima tokom prethodnih sezona, Igor kaže da je žiri imao priliku da vidi njegovu promenu:

"Žiri me je relativno skoro čuo kako pevam, tako da ne verujem da će biti preterano iznenađeni. Uživajte u našem pevanju, pričajte iskreno, ako treba i kritikujte nas jer smo i dalje veoma mladi i tek treba da napredujemo i učimo, tako da će nam značiti njihovi saveti."

Pored njegovog, gledaćete i nastupe Lene Stamenković, Darije Vračević, Nikole Milenkovića, Tomislava Božovića, Milice Ilić, Katarine Radulović, Todora Kitanovićam Teodore Marković, Isidore Mitić, Ivane Dimkovski i Davida Markovića, zato ne propustite drugu emisiju šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>