Region

Svet

Porodica Darka Lazića donela je odluku o posetama!

Porodica Darka Lazića proteklih dana donela je odluku o posetama pevaču. Pre tri dana odlučili su da lekarima istu saopšte i zamole ih da se njihova želja ispoštuje.

Porodica Darka Lazića donela je odluku o posetama! Foto: InstagramPorodica Darka Lazić odlučila je da samo majka može da uđe u odeljenje intenzivne nege i vidi Darka, koji je pre dva dana probuđen iz veštacke kome. Ovu informacije potvrdio je rođeni brat Darka Lazića, Dragan:

" Istina je da od pre tri dana ni ja, niti bilo ko drugi, ne može da uđe i vidi Darka, to može samo majka."

Dragan je juče u kasnim popodnevnim časovima došao u bolnicu kako bi se kod dežurnih lekara raspitao o zdravlju svog brata. Darko je u stabilnom stanju i popodne je spavao.

Podsetimo se, stručni tim lekara koji brine o Darku ovih dana treba da donese odluku kada će pevaču biti operisana noga. Tačan datum još uvek se ne zna, budući da se iz sata u sat prati Darkovo stanje nakon buđenja iz veštačke kome, dok će u petak u KBC Zemun, gde se Darko nalazi, doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg lečenja.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>