TV Show

Parovi

Amidži šou: Vladimir Tomović opleo po Kristijanu Goluboviću! (VIDEO)

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga 2" Vladimir Tomović, bio je gost u emisiji "Amidži šou". Opleo je po Kristijanu Goluboviću i priznao da bi voleo da ga sretne.

Amidži šou: Vladimir Tomović opleo po Kristijanu Goluboviću! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



U toku jedne od igara koje voditelj i autor Ognjen Amidžić uvek pripremi za svoje goste, spomenut je i Vladimirov ljuti protivnik, Kristijan Golubović. Tomović nije odoleo a da ne odgovori javno Kristijanu koji se njemu i njegovoj tadašnjoj devojci, Staniji Dobrojević, obratio dok su bili u rijalitiju:

"Meni je smešno. Ja se preko tih društvenih mreža ne svađam sa ljudima. On je 15 minuta penio preko telefona iz zatvora o meni. Uopšte ne cenim njegovo mišljenje jer je na robiji zbog dilovanja. Mene preko tih drugova ne može prepasti. Upoznao sam u životu mnogo kriminalaca, niko ne priča kao on, on priča kao četiri tetke. Ja bih voleo da ga sretnem, ali se ja neću povući ni milimetar. Neka je živ i zdrav."

Nema sumnje da Golubović neće ostati nem na ove prozivke, a kako će se dalje razvijati ovaj zategnuti odnos ostaje da saznamo. Detaljnije o svemu pogledajte u video snimku.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>