Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Gagi Đogani besan na Adama!

U rijaliti "Zadruga 2" zajedno su ušli Luna i Adam Đogani, a sada je Gagi besan na Adama zbog  njegovih postupaka. Otvorio je dušu i izneo svoje mišljenje.

Zadruga 2: Gagi Đogani besan na Adama! Foto: InstagramŽurka koju Veliki šef organizuje svakog utorka kako bi se zadrugari zabavili donosi velika iznenađenja i preokrete, a tako je bilo i ove nedelje, pa su se mnoge stvari posle nje promenile. Nemanja Đerić Đekson koji je u prvoj sezoni Zadruge bio u ljubavnoj romansi sa Minom Vrbaški nastupio je u pabu, a kasnije je završio sa bivšom devojkom u krevetu u Hotelu gde su imali vrelu akciju bez obzira na to što je ona bila sa Adamom Đoganijem.

Posle toga je došlo do prekida njihove prisnosti, Adam se iznervirao zbog Mininog postupka i iste večeri odlučio da se pomiri sa Marijanom Zonjić, sa kojom je prethodno bio u prijateljskim odnosnima.

Gagi Đogani je portalu Pink.rs otvorio dušu:

"Mina je skroz gotivna. Ona je pravi prijatelj. Ona brani svoju ekipu i nemam ništa loše da kazem za nju. Njen i Adamov odnos je prijateljski i čak ukoliko se budu poljubili to je ovako iz šale. To što je ona imala odnos sa Đeksonom ne menja moje mišljenje o njom. To je ona i to što radi ja ne bih nazvao greškom. Ona je dosta sazrela u odnosu na njeno ponašanje u Zaduzi 1."

 Za Marijanu je imao malo drugačije reči i ostao je pri stavu da mu se ona ne dopada, pa priznao da smatra da ona nije dovoljno dobra devojka za Adama:

"Marijana nikako ne ide uz Adama. Ona ga ne poštuje i nije devojka za njega. Nemam ništa protiv da oni imaju normalnu komunikaciju, ali svakako da nisam za njihovu vezu. Mislim da on ne bi bio srećan sa njom."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>