Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Nataša Bekvalac: I sama negujem dete u sebi!

Pevačica Nataša Bekvalac novi član žirija emisije "Pinkove zvezdice - All Stars" kaže da je za nju ovo veliki izazov i dodaje: I sama negujem dete u sebi! 

Nataša Bekvalac: I sama negujem dete u sebi! PromoJubilarna peta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" posebna je po mnogim stvarima, prvenstveno zato što okuplja najbolje takmičare iz prethodne četiri sezone.

Ipak veliko iznenađenje je što će ove godine u čuvenim crvenim stolicama sedeti nova petorka : Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac je prvi put u ovoj ulozi i, kako sama kaže, raduje se što će se naći u crvenoj stolici:

"Uzbuđena sam i počastvovana što sam deo ekipe, nadam se da će me i moje kolege lepo prihvatiti i da ću biti osveženje i kada su deca u pitanju. Ja sam neko ko je ponikao na dečijim festivalima tako da je za mene ovo veliki izazov i na neki način potvrda mog dugogodišnjeg rada"

Ona priznaje da zbog posla nije mogla redovno da prati prethodne sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, ali da će se potruditi da ne bude stroga:

"Takmičenje je predivno, ne mogu da kažem da sam aktivno pratila, ali generalno mi se koncept dopada, sve je to jako kreativno i lepo smišljeno. Ja ću se truditi da budem realna kao što su deca realna, kao što oni direktno pitaju šta je ovo, zašto je ovo ovako. Mislim da mi pričamo vrlo sličnim jezikom. Dečija energija mi je jako poznata i bliska s obzirom na to da sam majka dve devojčice, a i sama negujem dete u sebi i mislim da ćemo lepo da se družimo i radimo" 

Ona smatra da će se lepo slagati sa ostatkom žirija jer svi imaju šta da pokažu i kažu:

"Svi se jako dobro poznajemo, uglavnom su svi dugo u poslu, sa nekima se i družim privatno, tako da mislim da je ovo jedno kompaktno i dobro društvo. Dosta smo se svi odrodili jedni od drugih, budući da smo aktivni u poslu nemamo vremena mnogo da se družimo, tako da mislim da će ovo biti jako kvalitetno i lepo provedeno vreme."

Na samom kraju ona je imala poruku za takmičare: 

"Želim da im poručim da mnogo vežbaju, da mnogo rade, da veruju u sebe i da daju najbolje od sebe kada je ovo takmičenje u pitanju, jer onda nema greške."


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>