Region

Svet

Kuma Darka Lazića u suzama. Samo supruga može da ga vidi!

Kuma Darka Lazića, pevačica Andreana Čekić vidno potrešena i u suzama. Samo supruga, Ana Sević može da ga vidi!

Kuma Darka Lazića u suzama. Samo supruga može da ga vidi! Foto: Instagram



Pevač Darko Lazić i dalje je u teškom stanju, a u KBC "Zemun" neprestano pristižu njegovu njegovi najbliži. Pored porodice, devojke i bivše žene Ane Sević koji su sve vreme tu, stižu i brojne kolege. Njegova kuma Andreana Čekić stigla je u društvu Đanijeve supruge Slađane. Andreana je vidno potrešena i ne skida naočare jer kako se moglo primetiti u razgovoru sa novinarima, neprestano plače. Skupila je snagu i otkrila neke detalje, ali i jednu stvar koja je sve iznenadila:

"Iskreno ne bih da dajem izjave bez doktora. Sve uglavnom znate. Ne znam da li ima promena, on je u veštačkoj komi kako bi se njegovo telo što više oporavilo. Niko ne može da uđe da ga vidi, samo Ana Sević ima pravo"

Iako možda zvuči neobično, u ovakvim situacijama supruga ima prioritet u odnosu na roditelje. Zbog toga samo Ana Sević može da uđe da vidi povređenog Darka.

Podsetimo se, Darko je juče ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. U blizini kuće skrenuo je sa puta, njegov auto se prevrnuo na krov i potpuno uništio. Vatrogasci su pevača jedva izvukli i sa teškim povredama odmah je prebačen u bolnicu na operaciju. Međutim, lekari su posle nekoliko sati pregovaranja shvatili da nije pametno da se operiše jer postoji mogućnost unutrašnjeg krvarenja, pa su ga uveli u veštačku komu. Nakon velike borbe lekara, uspeli su da stabilizuju stanje pevača ali i dalje se vodi životna bitka.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>