Region

Svet

Darku Laziću lekari u Kbc Zemun ne dozovoljavaju posetu roditelja, dok njegov telohranilj Miljan eksluzivno objašnjava stanje pevača!

Darko Lazić jutros je doživeo saobraćajnu nesreću i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi u KBC Zemun. Do operacije nije došlo jer je Lazić imao unutrašnje krvarenje i trenutno je u životnoj opasnosti.

Darku Laziću lekari u Kbc Zemun ne dozovoljavaju posetu roditelja, dok njegov telohranilj Miljan eksluzivno objašnjava stanje pevača! Foto: Printscreen/google mapsNjegov telohranitelj Miljan Vračević se nalazi ispred bolnice i očekuje nove informacije o Laziću.

- Sada je na dijagnostici, ne znamo ništa tačno. Ima prelom noge i rebara ali treba još da se vidi šta je i kako je. Nadamo se najboljem da će proći - rekao je Vračević za Svet plus.
Uz Darka je njegova porodica i najbliži prijatelji koji sa nestrpljenjem očekuju prognozu lekara, ali za sada se lekari ne oglašavaju.
Njegovi roditelji su veoma uplašeni, jer ne znaju šta se dešava sa njim, a medicinsko osoblje im ne dozvoljava da ga vide.

Na mestu gde se dogodila nesreća potpuno izlupan automobil, prevrnut na krov koji je odnesen, a ostali su samo delovi,
kao i novac, parfem i rasute cigarete.

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com


>