Region

Svet

Kija Kockar, definitivnio dama bez blama!

Bivša stjuardesa, pobednica rijalitija "Zadruga", najpoznatija prevarena žena u Srbiji, sada član žirija "Pinkove zvezdice" i pisac za sebe tvrdi da nije rijaliti zvezda. Kristina Kija Kockar, definitivnio dama bez blama!

Kija Kockar, definitivnio dama bez blama! Foto: InstagramKija Kockar je za Alo ispričala da sebe smatra potpuno kompetentnom da ocenjuje muzički talenat dece, kao i da nju nije stvorio rijaliti, niti ona sebe vidi kao rijaliti zvezdu:

"Stvorili su me majka i otac i život. Smatram da sam i te kako kompetentna, s obzirom na to da su ova deca prošla sve što treba u toku prethodnih sezona. Kratko sam na estradnom nebu, ali umem da prepoznam iks faktor, budući da sam godinama bila iza scene „Pinkovih zvezda“ i da sam se upoznala sa tim kako šta funkcioniše. Sama sam sve postigla. Ko je kompetentan, ako ne ja."

Kija smatra da ne spada u krug rijaliti zvezda jer se iz toga sklonima i nije prihvatila poziv da uđe u drugu sezonu ovog programa. Poštuje sebe i svoje dostojanstvo i kaže da joj mesto nije tamo:

"Nisam tipična rijaliti zvezda. Uspešna sam na mnogim poljima. Upravo mi je izašla knjiga, te sam samim tim dokazala ko sam i šta sam."

O sebi kaže da je toliko toga doživela, da neki ljudi to nisu ni za ceo život. Smatra da je njena knjiga emotivna, da nekome može da se svidi ili ne ali da svako treba da je pročita.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>