Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Nataša Bekvalac kao novi član žirija ima svoje mišljenje o Kiji!

Kao što je već poznato Jelena Tomašević je napustila mesto žirija u emisiji "Pinkove zvezdice" i to zbog Kristije Kije Kockar, a Nataša Bekvalac kao novi član žirija ima svoje mišljenje o Kiji.

Pinkove zvezdice: Nataša Bekvalac kao novi član žirija ima svoje mišljenje o Kiji! Foto: Instagram



Pošto je Jelena Tomašević obavestila javnost da više neće biti član žirija "Pinkovih zvezdica" i to zbog Kije Kockar, njeno mesto je zauzela pevačica Nataša Bekvalac. Za Alo je izjavila da je snimanje ove emisije vratilo u detinjstvo i dodala:

"Znam koje stvari su mene povređivale kada sam bila mala i takmičila se, pa ću se truditi da ja to ne radim. Potrudiću se da utičem na decu da pevaju pesme koje odgovaraju njihovom uzrastu, a ne popularne numere. Moram da budem iskrena i priznam da nisam pratila ranije “Pinkove zvezdice”, ali tim pre mi je drago jer nemam formirano mišljenje o kandidatima."

Što se tiče njene ćerkice Hane kaže da je talentovana ali da je scena još uvek ne zanima, a svoje mišljenje je dala i oko prašine koja se podigla zbog nove članice žirija u emisiji "Pinkove zvezdice" Kije Kockar:

"Godinama trajem zato što nemam predrasuda. Poštujem svačiji uspeh."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>