Region

Svet

Severina želi još jedno dete! Odlazi na veštačku oplodnju u Prag!

Skandal oko objavljivanja fotografija ostavljaju po strani i idu dalje. Pevačica Severina želi još jedno dete! Odlazi na veštačku oplodnju u Prag!

Severina želi još jedno dete! Odlazi na veštačku oplodnju u Prag! Foto: InstagramSeverina i Igor Kojić žarko žele da postanu roditelja, zbog čega uskoro putuju u Prag, gde će se pop pevačica podvrgnuti procesu vantelesne oplodnje. Prema saznanjima Kurira, Seve je skandale ostavila po strani i fokusirala se na zdravlje, zbog čega su kontaktirala jednu prašku kliniku koja bi trebalo da joj pomogne da ponovo postane majka. Izvor blizak pevačici otkriva:

"U pitanju je bolnica specijalizovana za vantelesnu oplodnju, mnogi parovi sa ovih prostora tamo su uradili proceduru uspešno, najčešće iz prvog puta. Severinu je to mnogo ohrabrilo, pogotovo kad je čula da je njena prijateljica ostala u drugom stanju i pored toga što su joj neki lekari rekli da nikad neće postati majka. Ona i Igor su već kontaktirali s doktorkom koja radi u toj klinici, a inače je rodom iz Srbije, i dogovoreno je da početkom novembra odu tamo i počnu s terapijom. To podrazumeva primanje injekcija i tableta, što će pevačica moći i u Zagrebu da obavi, nakon čega se prati stanje. Kad bude spremna za proces, Severina i Igor će ponovo otići u Prag, gde će se uraditi takozvani transfer. Rezultati će biti poznati posle nekoliko dana, kad bude uradila kontrolni pregled kod svog ginekologa."

Seve je ubeđena da će ovoga puta uspeti da ostane u drugom stanju i veruje lekarima iz Češke jer su joj oni rekli da u svojoj praksi imaju slučajeve da su žene i posle pedesete godine rodile decu i pored toga što su im drugi lekari govorili da je to nemoguće- kaže izvor i dodaje: 

"Seve ima 46. godina i kao što je već poznato, ona ima sina Aleksandra, sa kojim Igor ima odličan odnos, ali njih dvoje imaju neopisivu želju da dobiju zajedničko dete. Zato Severina ne odustaje od vantelesne iako je već imala dva neuspešna pokušaja."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>