Region

Svet

Kaliopi : Nezaboravni koncerti! Puno srce i duša!

Regionalna zvezda Kaliopi u okviru svojih jesenjih koncerata u Srbiji, imala je nezaboravne koncerte u Kragujevcu, Nišu i Jagodini. Puno srce i duša!

Kaliopi : Nezaboravni koncerti! Puno srce i duša! PromoNakon koncerata u Kragujevcu, Nišu i Jagodini, sledi druženje u Beogradu i to 23. novembra u Sava Centru. Karte za beogradski koncert su u prodaji na blagajni Sava Centra i na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od: 1500, 1800, 2100 i 2400 dinara.

Kaliopi je prepoznatljiva po svom specifičnom glasu, energiji, isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji i velikim brojem hitova kao što su: "Bato“, "Kofer ljubavi”, "Melem”, "Crno i belo”, "Vučica”, "Poželi”, "Dona”, "Nevinost” i mnogi drugi,  jedan je od najpoznatijih umetnika i vokala balkanske muzičke scene.

Dama, koja pleni svojom muzikom i šarmom, presrećna je što je ostvarila poseban fluid sa publikom, i raduje se što će uskoro razmeniti emocije i energiju  i sa beogradskom publikom : 

"Presrećna sam zbog divnih koncerata. Publika je na nogama, više puta sam se vraćala na bis. Sa svih strana stižu pozitivne reakcije, društvene mreže su se usijale. Nema ništa lepše nego kad umetnik razmeni energiju sa svojom publikom, puno mi je srce i duša! Vidimo se uskoro i u drugim gradovima, pre svega 23.novembra u Sava Centru."

Kaliopi će svoje fanove uskoro obradovati i novim singlom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>