Region

Svet

Region

Serija Jutro će promeniti sve: Deveta epizoda - Dan mladosti! (VIDEO)

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Deveta epizoda "Dan mladosti" biće po programskoj šemi večeras u 22. časa. Ljuba i Filip izlaze u klub ali veče se neće dobro završiti po njih, kako će se ova situacija razrešiti videćete večerašnjoj epizodi.

Serija Jutro će promeniti sve: Deveta epizoda - Dan mladosti! (VIDEO) Foto: Instagram



Ljuba je suočen sa novim ozbiljnim problemima zbog para koje duguje zelenašu Kremi. Saša bezuspešno pokušava da nađe novi posao i odbija da prihvati Svetlaninu ponudu da radi u Belavivi. Filip ubeđuje Jakšu u svoju novu ideju za aplikaciju koja će rešiti sve birokratske probleme ali Jakša ne želi da učestvuje u tome. 

Anđela dobija ponudu od svojih studenata da dođe na žurku koju organizuju. Iako se dvoumi, na kraju je Saša ipak nagovori da odu i tamo se iznenada pojavljuje Filipova bivša devojka iz Amerike - Ines. Ljuba i Filip izlaze u klub ali veče se neće dobro završiti po njih, kako će se ova situacija razrešiti videćete večerašnjoj epizodi serije "Jutro će promeniti sve" u 22h na Prvom programu RTS. Sve epizode od početka serije su na internet platformi OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>