Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Jelena Tomašević napustila najpoznatiji showu program Pinkove Zvezdice!

Snimanje najpoznatijeg takmičarskog showu programa Pinkove zvezdice počelo je pre samo tri dana, a već su se izdešavale mnogobrojne neprijatne situacije koje su uzburkale članove prethodnih sezona.

Jelena Tomašević napustila najpoznatiji showu program Pinkove Zvezdice! Foto: Printscreen/Instagram



Naime pošto je pobednica rijaliti programa "Zadruga" Kija Kockar postala član žirija i došla na mesto Milana Stankovića, ovaj potez je začudio sve njene fanove.U žiriju su ostali Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković. Ali desio se veliki preokret naime prva koja je napustila čuvenu fotelju je Jelena Tomašević koja prema saznanjima medija nije želela da sedi sa Kockarevom u žiriju.
Povodom toga ona Jelena se oglasila na svoj oficijalnoj Instagram stranici i uputila sledeći komentar: 
Dragi moji, prethodne četiri godine u našim "Pinkovim zvezdicama" upoznala sam mnogo božanstvene dece, naslušala se predivnog pevanja, smejala se i plakala od radosti sa svojim divnim kolegama iz žirija. Došlo je vreme da se za sada rastanemo. Preda mnom je jedan veliki i bitan muzički projekat zbog koga ću često biti zauzeta. Članovima žirija želim puno radosti i uspešnu sezonu. Uvek ću navijati za sve buduće i bivše takmičare i čekati ih da porastu i pridruže mi se na sceni. Sve vas voli vaša Jelena Tomašević-Bosiljčić.
Postavlja se pitanje da li će i Sergej ostati kao član? 

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>