Zadruga

Parovi

Jezive kletve: Biće vam Kija pokojna!

Jezive kletve upućene pobednici prve sezone rijalitija "Zadruga", uteruju jezu u kosti. Uzmem njenu sliku stavim na pod, okrenem sveću naopačke, upalim je i malo pomalo kapljice po njoj... Biće vam Kija pokojna!

Jezive kletve: Biće vam Kija pokojna! Foto: Instagram



Davno sam ja nju urekao, i kunem je svaki božiji dan od kad je izašla iz Zadruge, znači moje reči i što sam je kleo ispunjavaju mi se želje polako, piše u ovoj jezivoj poruci. 

Kakvo je to čudo koje čoveka tera da živi život rijaliti likova?! Nije to gledanje ovog programa po nekoliko sati dnevno, to je opsesija koja eto može da pređe u nešto toliko devijantno da vam se čitava koža na telu naježi. Dokle to idemo? Od totalnog obožavanja do slepe mržnje?!

Jedan status sa Fejsbuka je mnogima privukao pažnju, a tiče se pobednice prvog serijala rijalitija "Zadruga" u kome je ona bila, da kažemo žrtva prevare od strane supruga Slobodana Radanovića. Priča je privukla ogromnu pažnju samo iz jednog razloga, a to su kamere. Sve je bilo javno i svako je mogao da ih komentariše, podrži, žargonski rečeno pljune ali strasti se nisu stišale ni nakon završetka rijalitija. Čak i ako je u pitanju bolesna šala, prevršilo je svaku meru:

"Davno sam ja nju urekao, i kunem je svaki božiji dan od kad je izašla iz Zadruge, znači moje reči i što sam je kleo ispunjavaju mi se želje polako, biće vama Kija pokojna, ima da joj zavrzlamu napravim da neće znati za sebe, a kamoli šta drugo i kleću je i dalje. A kako je kunem i šta radim, pa lepo evo vam odgovora, uzmem njenu sliku stavim na pod, okrenem sveću naopačke, upalim je i malo pomalo kapljice po njoj, a što je kunem, rekao sam da ću je kleti do kraja dok ne bude pokojna."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>