Region

Svet

Region

Milena Dravić sahranjena pored Gage Nikolića!

Na komemoraciji u Zvezdara teatru kolege su održale potresne govore. Porodica, kolege i prijatelji pesmom su ispratili glumicu na večni počinak. Milena Dravić sahranjena pored Gage Nikolića!

Milena Dravić sahranjena pored Gage Nikolića! Foto: Instagram



Glumica Milena Dravić sahranjena je danas u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju pored supruga Dragana Nikolića. Kolege i prijatelji uz suze i sa bolom u glasu oprostili su se od glumice na komemoraciji u Zvezdara teatru. Milenine kolege održale su potresne govore. 

Milena Dravić preminula je 14. oktobra u 79. godini nakon teške bolesti. Bila je prava diva, glumica sa energijom, a svojim šaramom osvojala je sve oko sebe! Iza sebe je ostavila brojna vredna filmska, serijska, televizijska i pozorišna ostvarenja. 

Brojne kolege došle su ispred crkve Svetog Nikole da izjave saučešće i upute poslednje zbogom Mileni Dravić: Radoš Bajić, Dragan Bejlogrlić, Vojin Ćetković, Seka Sablić, Anica Dobra, Sloboda i Dragana Mićalović, Zoran Živković, Branimir Brstina, Gordan Kičić, Petar Benčina, Vuk Kostić, Sandra Perović, Radmila Živković, Andrija Kuzmanović i mnogi drugi...

Tri sveštenika držala su opelo zajedno sa horom. Stotine građana takođe su došli na Novo groblje kako bi se oprostili od velike glumice. Tužna povorka koračala je ka Aleiji Velikana, a krst je nosio glumac Petar Benčina. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>