Ostalo

Smeno

Na prvom mestu: Kada je pravo vreme za stupanje u prvi seksualni odnos?

Emisija "Na pravom mestu" biće emitovana u subotu 20. oktobra u 14 časova na Tv Prvoj. Ovoga puta tema će biti, kada je pravo vreme za stupanje u seksualni odnos.

Na prvom mestu: Kada je pravo vreme za stupanje u prvi seksualni odnos? PromoKada je pravo vreme za stupanje u prvi seksualni odnos? Koliko se pomerila granica i da li su mladi dovoljno informisani saznaćete u emisiji “Na prvom mestu” subotu u 14h na Prvoj. Da li pravilno “rukujemo” s bebom? Da li zbog straha da je ne povredimo, pravimo greške i koje? U ovoj emisiji pogledajte kako i sebi i detetu da olakšate svakodnevicu. Šta raditi kada vas umesto najsrećnijih trenutaka u životu na vratima porodilišta sačekaju vesti koje vam život okrenu naopačke? Upoznajte Luku, dečaka rođenog bez očnih jabučica. Njegova majka, Lidija Aleksić, govori o ljubavi i energiji potrebnoj da petočlana porodica, čiji jedan član ima posebne potrebe, živi kao i svi drugi.

Videćete i koliko šećera sadrže pića koja svakodnevno konzumiramo. Tu će biti i dame koje su već mesec dana na posebnim režimima. Kako se osećaju, šta im još uvek smeta i koliko su kilograma izgubile, saznaćete upravo od njih.

Ne propustite novu epizodu emisije “Na prvom mestu” u subotu od 14h na Prvoj!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>