Region

Svet

Eksplodirao auto Marijane Mićić. Povređen njen otac?!

Eksplodirao je auto voditeljke Marijane Mićići, navodno je lakše povređen njen otac. Ovo se dogodilo na Voždovcu ali Marijana demantuje vest.

Eksplodirao auto Marijane Mićić. Povređen njen otac?! Foto: InstagramPrema prvim informacijama, eksplodirao je auto u vlasništvu voditeljke "Pinka" Marijane Mićić, a u kolima je u tom trenutku bio samo njen otac, koji je prošao sa lakšim povredama, prenose beogradski mediji. Ceo ovaj potez je blokiran od strane pripadnika policije, ekipe Hitne pomoći su upućene na lice mesta, a obustavljene su i neke linije gradskog prevoza. Prema pričama očevidaca, automobil je eksplodirao na kolovozu u toku vožnje, a nezvanično saznajemo da je jedna osoba povređena.

Tv voditeljka je za Alo kratko demantovala ovu vest, a prema pisanju Telegrafa, Marijanin otac odmah je odvezen u Urgentni centar, a prošao je sa povredama ruke i bubne opne. Prema pričama očevidaca, automobil je eksplodirao na kolovozu u toku vožnje, a u automobilu je navodno bila podmetnuta bomba koja je aktivirana daljinskim upravljačem.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>