Region

Svet

Danijela Vranić htela da sakrije razlog posete privatnoj klinici!

Pevačica Danijela Vranić htela da sakrije razlog posete privatnoj klinici! Primljena je pod izgovorom trovanja hranom ali istina je totalno drugačija. 

Danijela Vranić htela da sakrije razlog posete privatnoj klinici! Foto: InstagramDanijela Vranić prošle nedelje primljena je na jednu privatnu kliniku pod izgovorom da se otrovala hranom. Međutim, lekari su brzo ustanovili da je pevačici zasmetao alkohol koji je dan pre toga konzumirala u prekomernim količinama. Prema pisanju "Kurira", pevačica je i prošle nedelje imala mali peh sa alkoholom, koji je konzumirala više nego što je trebalo, pa je završila u bolnici. Izvor klinike za ovaj list kaže:

" Prošlog petka Danijela je došla kod nas u kliniku žaleći se da ima bolove u stomaku, slabost u organizmu i da se otrovala hranom. Lekarima je bilo sumnjivo to što im je rekla da nema dijareju, već samo povraćanje, što nije karakteristično kada se otrujete hranom. Zato su joj uradili neke analize, između ostalog i krvi, a imali su šta da vide. Ispostavilo se da je prethodnog dana mnogo popila i da je to očigledno zasmetalo njenom želucu, koji je reagovao povraćanjem i malaksalošću", kaže naš izvor i dodaje: "Doktori su je potom pitali da li je pila alkohol, a Danijela je priznala da jeste, ali u malim količinama. Naravno, njima je odmah bilo jasno o čemu je reč i da nema potrebe da se rade detaljne analize. Dali su joj dve boce infuzije, nakon čega je u boljem stanju napustila kliniku."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cao ,ata radite🤩

A post shared by Danijela Vranić (@danijelavranicofficial) on Dec 17, 2017 at 1:24pm PST

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir


>