Svet

Region

Selena Gomez završila u psihijatrijskoj ustanovi!

Selena Gomez hospitalizovana je dva puta u poslednje dve nedelje, zbog smanjenog broja belih krvnih zrnaca, što je najverovatnije posledica transplantacije bubrega. Na kraju je završila u psihijatrijskoj ustanovi!

Selena Gomez završila u psihijatrijskoj ustanovi! Foto: InstagramKada je drugi put bila u bolnici, pevačica je doživela nervni slom pa se trenutno nalazi u psihijatrijskoj ustanovi na lečenju. Izvor za Daily Mail kaže:

"Ona je jako dobra, pažljiva i draga osoba. Ali, uvek se oseća odgovornom za tuđe postupke, još od svoje mladosti. Jako je osetljiva i ne želi da je ljudi pitaju o stvarima o kojima ne želi da govori."

Selena Gomez se sada leči u psihijatrijskoj ustanovi gde je okružena sa porodicom i prijateljima. Inače, Selena je u mladosti patila od depresije i anksioznosti, a o tome je oduvek otvoreno pričala i pozivala one koji se tako osećaju da potraže pomoć. Prošlog meseca je na Instagramu vodila razgovor uživo u kojem je otvoreno priznala kako je depresija bila deo njenog života punih pet godina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Introducing DEFY- my latest campaign with @PUMA. #DoYou

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>