Region

Svet

Ivana Selakov ljuta jer joj nisu dozvolili ulazak u restoran!

Trudna pevačica je doživela neprijatnost na odmoru. Ivana Selakov ljuta jer joj nisu dozvolili ulazak u restoran zbog neprikladne garderobe.

Ivana Selakov ljuta jer joj nisu dozvolili ulazak u restoran! Foto: InstagramPevačica Ivana Selakov se sa izabranikom Predragom Mirkovićem odmarala u Palmi de Majorki, gde su boravili u čak tri hotela, a u jednom su doživeli veliku neprijatnost. Osoblje hotela im nije dozvolilo da uđu u restoran, posle čega je pevačica napravila haos. Izvor otkriva:

"Kada su Ivana i Peđa došli na večeru, osoblje im je saopštilo da neće moći da uđu u restoran, jer su neprikladno odeveni. Tačnije, Peđa je došao u šortsu, a dres kod hotela nalaže da se dolazi u restoran u pantalonama. Pevačica je poludela i pozvala menadžment hotela i održala im lekciju. Ona im je objasnila da je niko unapred nije obavestio o pravilima i da pod hitno reše ovu situaciju. U znak izvinjenja narednih dana dobijali su bogatu večeru sa šampanjcem u apartman."

Ovim povodom se i sama Ivana oglasila:

"Čuj njih, dres kod u restoranu! Nisam mogla da verujem. Pa zar usred leta ne sme da nosi kratke pantalone? Gluposti. Sve u svemu, posle je ispalo i bolje nego da smo večerali u restoranu."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😻 #mallorca #ivanaselakov #palmademallorca

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>