Region

Svet

Pomirenje! Aca Lukas i Sonja Vuksanović obnovili ljubav! (VIDEO)

Pomirenje! Uprkos prijavi za nasilje u porodici i uvreda koje su letele sa obe strane, pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović su obnovili svoju ljubav! Ovaj bračni par se pomirio na odmoru u Turskoj.

Pomirenje! Aca Lukas i Sonja Vuksanović obnovili ljubav! (VIDEO) Foto: InstagramPre nego što su Aca i Sonja potpisali papire za razvod braka, odlučili su se na sasvim drugačiji korak, a to je pomirenje. Naime, kako saznaju domaći mediji, par je svoju ljubav obnovio na odmoru u Turskoj. Aca je hteo da vodi njihovu ćerku na letovanje sa sobom, a za to mu je trebao Sonjin potpis. Izvor za Blic tvrdi:

"Na papirima koje je trebala da potpiše pisalo je da je Lukas rezervisao luksuzan rezord u kojem sedam dana odmora staje oko 15.000 evra. Reč je o jednom o najnovijih kompleksa u okviru kojeg su akva-parkovi, zoološki vrt, sportski tereni i predivne plaže. Sonji se dopao taj kompleks i odmah je pozvala Lukasa da traži da i ona ide s njima. On je pristao, doplatio aražman i avionsku kartu."

Na zajedničkom letovanju su se izgleda probudile stare emocije, a na pomirenje ih je podstaklo to što je njihova ćerka Viktorija bila oduševljena jer putuje sa mamom i tatom. Par je navodno odlučio da svoje pomirenje krije od pojedinih prijatelja, jer su oboje dobijali savete da se ne mire.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tatina SREĆA!!! ❤️❤️❤️ #AcaLukas

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>