Region

Svet

Marija Kilibarda: Sve što sam mislila da mi treba, zapravo nije bilo to!

Voditeljka Marija Kilibarda ne krije da joj nije lako da pronađe jaču polovinu, pogotovo što i dalje ima velika očekivanja kada su muškarci u pitanju. Sve što sam mislila da mi treba, zapravo nije bilo to!

Marija Kilibarda: Sve što sam mislila da mi treba, zapravo nije bilo to! Foto: Instagram



Voditeljka Marija Kilibarda je dobila veliki broj čestitki i želja za svoj 38. rođendan, a najveću pažnju privukla je čestitka koju su joj poklonili njeni kumići, koji su joj poželeli da nađe dečka:

"Ono što je toliko privuklo pažnju i oko čega smo se mnogo smejali da sam morala da okačim na Instagram jeste što su napisali „da nađeš dečka, da bude lep i pažljiv, da te čuva, mazi i ljubi i da bude aktivan“. Mi smo se svi toliko smejali kad sam otvorila tu čestitku, ali u principu gađali su u metu."

Ona otkriva šta misli o tome, da li je danas moguće naći takvu osobu:

"Ukoliko kažem nije, onda to znači da više neću imati nadu, a nada umire poslednja. Verovatno je tu negde, samo treba da otvorim oči što više. Ono što je poražavajuće je što je moj odgovor i dalje da imam velika očekivanja. I to nas negde polupa, upravo ta očekivanja. Ja volim da očekujem stvari i od svojih prijatelja i bliskih ljudi generalno, ne samo od partnera, i znam da to nije dobar put, ali to je meni u hodu. Ako se dam i ako mislim da si se i ti meni predala ili predao, to je situacija koja dovodi do tih velikih očekivanja koja nas uglavnom razočaraju ili učine tužnim, ali tu su i dalje, šta znam. Moji muški prijatelji i ja stalno razgovaramo o tome. Oni kažu prestanite da od nas očekujete to i to, a nama se valjda to podrazumeva. I to je ono gde mi ne možemo da se usaglasimo. Volela bih da su mi očekivanja manja."

Nij sigurna šta je to presudno kod muškarca:

"Sve što sam mislila da mi treba zapravo nije bilo to."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uvaljotka.

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>