TV Show

Parovi

Soraja Vučelić još jednom ponizila Staniju Dobrojević!

Sukob Stanije Dobrojević i Soraje Vučelić traje godinama unazad, a eskalirao je tužbom koju je Stanija podnela protiv nje, a na kraju je i dobila! Soraja je nakon svega objavila fotografiju na Instagramu i još jednom ponizila Staniju.

Soraja Vučelić još jednom ponizila Staniju Dobrojević! Foto: Instagram



Nakon što je Stanijin PR javno objavio presudu, Soraja pokazala svoje mini-prase i jednim potezom ponizila Dobrojevićevu! Vučelićeva je morala da isplati Staniji 50.000 dinara zbog klevete, odnosno zbog toga što je izjavila da je Stanija u toaletu oralno zadovoljila njenog druga Matiju Jelinića.

Sudski postupak odvijao se 2015. godine, a prvobitna odluka da Soraja isplati 150.000 dinara preinačena je na 50. 000 dinara. Iako je Matija u pismenoj izjavi sudu potvrdio priču Vučelićeve, nikada se nije pojavio na sudu, zbog čega ga je Dobrojevićeva nazvala kukavicom. 

Sada se ova priča ponovo zavrtela pošto su Staniju u Zadruzi prozivali da laže da je dobila Soraju na sudu, nakon čega je presuda javno objavljena na društvenim mrežama. Vučelićeva je nakon ovoga žestoko ponizila Staniju i to uz pomoć svog kućnog ljubimca:

"Kupila sam novog ljubimca, mini-prase. Doskoro nisam znala kako da ga nazovem, pa sam naprasno dobila ideju. Novinari su me zvali da me pitaju nešto vezano za moj spor i suđenje sa Stanijom Dobrojević, te sam otud došla na jednu od mogućih ideja kako da mi se zove novi kućni ljubimac."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello 🐽,this is my babe pig Arthur 🐖❤

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>