Zadruga

Parovi

Vendi ne ulazi u rijaliti Zadruga 2! Ne odgovaraju joj ni učesnici, ni honorar!

Vesna Vukelić Vendi ipak ne ulazi u rijaliti "Zadruga 2". Ne odgovaraju joj ni učesnici, ni honorar za koji smatra da je mali jer može i sama da zaradi više od toga. Ima dosta nastupa, nekada i po četiri-pet puta nedeljno, uglavnom po kafanama i vašarima širom zemlje.

Vendi ne ulazi u rijaliti Zadruga 2! Ne odgovaraju joj ni učesnici, ni honorar! Foto: InstagramVesna Vukelić Vendi ipak neće ući u drugu sezonu "Zadruge" jer se nije složila s tim da njen honorar bude "samo" 1.500 evra nedeljno - piše Kurir. Prvobitno je planirala da se tokom oktobra pridruži ekipi najgledanijeg rijalitija, ali od toga po svemu sudeći neće biti ništa. Ona po pisanju Kurira nije zadovoljna ponuđenim honorarom, pa je odlučila da odustane. Izvor blizak pevačici kaže:

"Vendi je još tokom leta dobila ponudu da uđe u drugu sezonu, ali zvaničnih pregovora nije bilo jer je ona odmah rekla da ne može da uđe od prvog dana zbog ranije dogovorenih obaveza. Nipošto nije htela da propusti nastup na Šabačkom vašaru, gde gostuje više od dve decenije, a s druge strane, smatrala je da ona, kao izgrađena ličnost i ime na estradnoj sceni, ne treba da ulazi sa anonimnim ljudima. Međutim, pre nekoliko dana je u telefonskom razgovoru sa producentima saznala da planiraju da joj daju honorar od 1.500 evra i odmah im je rekla da zaborave na nju i da pod tim uslovima neće ući u "Zadrugu". Vendi ima dosta nastupa, nekada i po četiri-pet puta nedeljno, uglavnom po kafanama i vašarima širom zemlje, i ona može da zaradi i više od toga. Ostalo je na tome da produkcija s nadležnima razmotri ima li načina da joj se ponude bolji uslovi, ali, kako stvari stoje, male su šanse. Osim para, drugi problem za Vesnu jesu i učesnici, koji, po njenom mišljenju, nemaju nikakav kredibilitet u narodu, ali bi ona na sebi svojstven način uspela već s tim da se izbori."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋💋💋 #VesnaVukelic #Vendi

A post shared by Vendi (@vesnavukelic) on Jan 2, 2017 at 10:09am PST

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>