Region

Svet

Severinin suprug Igor Kojić besan kao ris zbog fotografija!

Bio joj je najveća podrška kada su pre dva meseca procurele fotografije, sada je Severinin suprug Igor Kojić besan kao ris zbog fotografija! Uznemirio se zbog novog skandala!

 Severinin suprug Igor Kojić besan kao ris zbog fotografija! Foto: Instagram


 
Iako je Igor Kojić Serverini bio najveća podrška kada su pre dva meseca procurele njene gole fotografije, izgleda da su se stvari sada promenile. Kako otkrivaju hrvatski mediji, Igor je jako uznemiren zbog novog skandala.

U Severininom domu je, otkako su slike izašle u javnost  “krizno stanje”. 24sata.hr navodi da je Severinin suprug Igor Kojić tog dana izleteo iz stana “besan kao ris”, a vratio se u dom tek nekoliko sati nakon što su fotografije objavljene. 

Mediji su uspeli da otkriju da su sve fotke nastale sredinom 2015. godine i to neposredno pre ili odmah nakon venčanja sa Igorom. Do ovog zaključka su došli upoređujući maske za telefon i nakit koji je Severina nosila na spornim fotografijama i sa njenim starim objavljenim fotografijama.

Pevačica veliku podršku ima od menadžera Tomice, koji je nakon što je Igor izleteo iz stana, došao kod Severine. Do sada se samo on oglasio ovim povodom, kada je izjavio da celu aferu namešta pevačicin bivši partner Milan.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>