TV Show

Parovi

Mario Bjondi i Anđelka Prpić večeras kod Ivana Ivanovića! (VIDEO)

Mario Bjondi i Anđelka Prpić večeras od 22 časa će gostovati kod Ivana Ivanovića u emisiji! Ne propustite sjajnu zabavu večeras na Tv Prvoj. 

Mario Bjondi i Anđelka Prpić večeras kod Ivana Ivanovića! (VIDEO) Promo Tv PrvaIvan Ivanović ugostiće ovog petka još jednu inostranu muzičku zvezdu. Reč je o Mariju Bjondiju, italijanskom pevaču prepoznatiljivog dubokog baršunastog glasa. Pevač će održati tri koncerta u Beogradu u sklopu koncertnog serijala “Musicology Barcaffe Sessions” u klubu Bitefartcafe. Pored starih pesama, za beogradsku publiku je Bjondi pripremio i nove pesme s prizvukom bosanove. Sa Ivanovićem će razgovarati o karijeri, novim pesmama koje nose malo drugačiji, egzotičniji ritam Brazila, a u studiju Prve će izvesti i jednu numeru.

Druga gošća Ivana Ivanovića je Anđelka Prpić koja radi istovremeno na nekoliko projekata. S jedne strane je gledamo u dnevnom kvizu “100 ljudi, 100 ćudi” na Prvoj, a sa druge je angažovana u predstavi “Šta me snađe”. Pa, kako se snalazi, čućemo iz prve ruke od simpatične glumice!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>