Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Vladimir ne priznaje ono što gledaoci jasno vide! (VIDEO)

Krenula je priča na samom početku rijalitija "Zadruga 2" između Tomovića, Stanije i Lune. Neki od njih izgleda nisu svesni kamera oko sebe, pa Vladimir ne priznaje ono što gledaoci jasno vide, a da li gledaoci greše ostaje nam da vidimo.

Zadruga 2: Vladimir ne priznaje ono što gledaoci jasno vide! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Zbog čega Vladimir Tomović ne kaže javno da je zaljubljen u Lunu Đogani, jer se to vidi u njegovom pogledu, kao i da se vidi da prati ono što ova zadrugarka radi, bilo je pitanje za Vladu koji je tokom svog izlaganja uspeo da se posvađa sa Lunom.

Tomović je vidno iznerviran odgovorio:

"Ja nisam zaljubljen u Lunu, to svi znaju! Devojka me apsolutno ne zanima! Ne pratim šta ona radi! U početku je krenula neka priča koja meni, Staniji i njoj nije trebala. Meni Luna nije bitna."

Blogerki se nije svidelo ono što je čula od Vladimira, zbog čega se posvađala sa njim govoreći mu kako je njena ljubavna priča obeležila prvu sezonu "Zadruge" i da je sada došlo vreme na Tomovića da se pokaže:

"Izvini, da li ti imaš problem sa mnom? Ne znam zašto imaš problem i mene napadaš da nisam bitna. Nemoj da me komentarišeš, ako nisam bitna! Ja imam ovde pravo da pričam šta želim o Slobi i trojkama."

Tomović tvrdi da mu ona uopšte nije bitna i da za njega ne postoji, a celu situaciju koja se dogodila možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>