TV Show

Parovi

Vladimir Stojković želeo da se odrekne srpskog državljanstva!

Poslednji utorak septembra provedite uz TV Pink, jer vas od 22:15 časova očekuje novo izdanje emisije “Ami G Show”. Između ostalog, saznaćete zašto je Vladimir Stojković želeo da se odrekne srpskog državljanstva!

Vladimir Stojković želeo da se odrekne srpskog državljanstva! Foto: Instagram



Kod Ognjena Amidžića u goste stiže golman Partizana i srpske fudbalske reprezentacije, Vladimir Stojković. Posle večitog derbija održanog u nedelju, koji je završen nerešeno 1:1, Stojković je revoltiran odlukama sudija na utakmici, izjavio da ga je sramota što je Srbin i da će se odreći srpskog pasoša. Zbog čega se tako osećao i šta sada misli o tome što je izjavio, Vladimir će otkriti upravo u emisiji “Ami G Show”

Prvi put u jednoj televizijskoj emisiji, posle razvoda i fizičkog obračuna u kojem je učestvovao, kao i o skandalima koji ga prate u poslednje vreme, iskreno će govoriti Darko Lazić. Videćemo i Dejanu Živković, fatalnu ženu mnogih sportista i moćnih ljudi u našoj državi, koja će o svemu otvoreno pričati.

Teodora Džehverović je objavila novu pesmu, a u emisiji “Ami G Show” će pričati o karijeri, raskidu sa Anđelom Rankovićem, ali će otkriti i ko joj je favorit u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija “Zadruga”.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>