TV Show

Parovi

Ami G Show: Nataša Bekvalac prvi put pred kamerama o razvodu!

Ekskluzivno u emisiji  "AMI G SHOW" popularna pevačica Nataša Bekvalac prvi put pred kamerama govori o razvodu od Luke Lazukića i svemu kroz šta je prošla u braku i nakon razvoda!

Ami G Show: Nataša Bekvalac prvi put pred kamerama o razvodu! PromoU jednoj od najgledanijih emisija, "Ami G Show", u utorak 25. septembra od 22.15, očekuje vas ekskluziva, jer u studio kod Ognjena Amidžića dolazi Nataša Bekvalac. Popularna pevačica će prvi put posle podnošenja zahteva za razvod braka od Luke Lazukića i tužbe za porodično nasilje govoriti iskreno o svemu kroz šta je prošla.

Nataša je u aprilu ove godine Luku optužila da je fizički nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju, nakon čega ga je tužila i podnela zahtev za razvod braka. Sudski proces je u toku, a Nataša će u emisiji "Ami G Show" prvi put pred kamerama ispričati svoju stranu priče.

Na veliku radost svih koji je vole, ona će najaviti i novi album, na kome radi već neko vreme, a svoj rođendan će proslaviti upravo u studiju emisije "Ami G Show".

Očekuje vas i premijera njene nove pesme "Mala plava", koju je radila sa trenutno napopularnijim producentom Cobijem, a videćete i ekskluzivne snimke iz Natašinog stana.

Još mnogo toga vas očekuje, zato ne propustite emisiju "Ami G Show" u utorak 25. septembra od 22:15 časova samo na TV Pink!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>