Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Novi vođa je Bojan i svi su srećni zbog toga! (VIDEO)

Tradicija da nedeljom uveče jedan takmičar napusti rijaliti nastavljena je i u rijalitiju "Zadruga 2". Dean Stejin je bio taj koji je izabrao. Novi vođa je Bojan Gaćeša i svi su srećni zbog toga!

Zadruga 2: Novi vođa je Bojan i svi su srećni zbog toga! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Tradicija da nedeljom uveče jedan takmičar napusti rijaliti nastavljena je i u drugoj sezoni "Zadruge". Sinoć je impresivni Imaginarijum napustio bajker Dean Stejin, koji je, nakon razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, u studiju morao da napiše pismo i imenuje vođu koji će vladati ove nedelje. 

Kada se začulo zvono, zadrugari su znali šta im sledi, te su se svi okupili oko crnog stola u Beloj kući kako bi im aktuelni vođa, Olja Bajrami, pročitala Deanovo pismo i otkrila koga je on izabrao da vlada ove nedelje:

"Zdravo zadrugari, voli vas Dean, vođa je Bojan Gaćeša."

Bojanu je bilo jako drago što je baš on izabran:

"Mnogo mi je drago što me postavio Dean ovde, hvala ti, brate, puno, nadam se da ćemo da sarađujemo lepo i da će sve da funkcioniše ove nedelje."

Miljana Kulić je odmah pokazala svoje oduševljenje rekavši da će ga slušati jer je on pravi autoritet. Kako je izgledalo imenovanje vođe i kako je on raspodelio neke od poslova pogledajte u video snimku. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>